Producten

In mijn praktijk gebruik ik voor de behandeling van uw voeten de producten van Fuβpunkt.

Fuβpunkt wonder voor voetkloven

Fusspunkt_voetkloven De 14-daagse succescrème tegen eelt en gebarsten huid bevat een effectieve mix van vocht inbrengende ureum (15%) en hydraterende teunisbloemolie. Ondersteunend werken avocado-olie, zeewierextract en allantoïne.

De huid wordt zachter en gladder en wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Met name worden onaangename roodhuid en huidkloven voorkomen.


Fuβpunkt voetcrème met lipiden

Fusspunkt_metlipiden De hoogwaardige allround verzorging voor gevoelige, droge en zweetvoeten bevat een effectieve combinatie van 10% ureum, natuurlijke lipiden en glycerine. Avocado-olie, een geselecteerde algenextract en allantoïne verzorgen de huid van de voeten.

De flexibiliteit en veerkracht van de huid worden versterkt en voetschimmel en zweetvoeten worden voorkomen.


Fuβpunkt crème met granaatappel

Fusspunkt_metgranaatappel Droge en beschadigde huid van voeten en benen staan bij deze voedende verzorging op de voorgrond.

Dermatologisch bewezen bestanddelen uit granaatappel, gecombineerd met waardevolle toevoegingen zoals ureum, olijfolie, panthenol en clotrimazol, maken deze allround verzorging tot een absolute “must have” voor de gestreste huid.


Verder heeft Fuβpunkt een tal van andere fijne producten voor uw voeten zoals een voetbad, voetenergie crème, nagelolie en bodylotion.


NCM All-in-one sculpture clear gel

NCM_Allinone Voor de reparatie van brokkelige mycose nagels, stootnagels, ingroeiende nagels en afgebroken nagels gebruik ik NCM All-in-one Sculpture clear gel. Dit is een simpele techniek en een perfect resultaat is gegarandeerd!

100% Transparant voor de ultieme schimmelcontrole. Schimmeltinctuur kan er gewoon bij gebruikt worden.
NCM Soak off lak gel

NCM_Allinone Deze lak gel in de vorm van nagellak biedt 2-4 weken blijvend resultaat op de nagels van de handen en 6-8 weken op de nagels van de voeten.

Deze lak heeft een snelle uitharding en is afweekbaar in 10 minuten. Het heeft een zeer goede hechting op de natuurlijke nagel en de nagels hoeven niet dun gevijld te worden.

Verkrijgbaar in kleur en French Manicure.

Privacy Policy Copyright PedicuRita 2014